Calender
Persondata
Practical Matters
The History
Dansk · EnglishBethelkirken -> Bethelkirken Now -> Praktiske sager -> Menighedens øko...    Share

Facebook DK

Menighedens økonomi DK img_system/navi_prev_000000.png

Bethelkirken on Facebook

Praktiske sager

Menighedens økonomi

Only available in danish

Bethelkirken er en frikirke, der er økonomisk uafhængig af staten, virksomheder og interesseorganisationer. Næsten alle indtægter kommer fra frivillige bidrag fra medlemmerne.

Bethelkirken har åbenhed om økonomiske anliggender. Fra medio 2019 vil man kunne se vores årsregnskab i Trossamfundsregistret på Kirkeministeriets hjemmeside.

Under "Download" kan man hente månedsrapporter, afregningsbilag mv.

Støt Bethelkirken i dit testamente

Bethelkirken er en fri og uafhængig kristen kirke, der drives af vores medlemmer. Det koster penge at drive en kirke som vores, og vi søger derfor testamentariske donationer. Du kan gøre en stor forskel ved at oprette et testamente, hvori du donerer noget eller hele din arv til Bethelkirken.

Testamentet er gratis

Når du vælger at donere arv til Bethelkirken, kan du gratis oprette dit testamente hos virksomheden Dokument 24. Testamentet oprettes nemt og enkelt ved at svare på 12-15 spørgsmål online. Testamentet bliver gratis at få tilsendt, når du vælger at tilføje os i testamentet.

Se hvordan du opretter testamentet her.

Hvis du har spørgsmål til oprettelsen af testamentet, vil Dokument 24 hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål. Det koster ikke noget at ringe eller skrive med virksomheden.

Underskrift af dit testamente

Når du har fået testamentet tilsendt, skal det printes og skrives under. Du kan vælge at skrive testamentet under foran to vitterlighedsvidner (vidnetestamente) eller foran en notar (notartestamente). Dokument 24 anbefaler, at du skriver testamentet under som et notartestamente, da dette er den juridisk mest sikre form for underskrift af testamenter. Du vil modtage en uddybende guide til underskrift sammen med testamentet.

Vi håber på din støtte

Bethelkirken er fritaget for at betale arvafgift, og alle donationer går således ubeskåret til kirken. Vi håber på, at du vil støtte os gennem donation af arv. Alle beløb tæller, store som små. På forhånd tak for din støtte.

Date  18-11-2018img_system/navi_next_000000.pngTop

March 2021